Jobbe hos oss?

Vurderer du ny jobb? Her finner du litt informasjon om hvordan det er å jobbe i Item.

Ledig stillinger

Her er noen av ferdighetene vi søker nå. Om ingen av stillingene er helt relevante for deg, må du gjerne ta kontakt med oss uansett. Kanskje vi kan finne på noe sammen. Vi er alltid på utkikk etter flinke folk. 

Frontend utvikler 

Fullstack og backend utvikler

Om Item

Item er et hyggelig selskap bestående av en gjeng teknologer og fagnerder. Vi bygger hverandre opp i et miljø som er fritt for spisse albuer. Fokuset er fag og en trivelig jobbkultur. Dette gir oss en samarbeidskultur med lave skuldre hvor alle drar lasset. Vi er en sammensveiset gjeng, med plass til flere.
 

Mer om Item og våre verdier

Teknologier vi jobber med

Vi jobber kontinuerlig for å lage en god arbeidsplass der miljø, kultur og god faglig utvikling er hovedpilarene. Vi har et pragmatisk forhold til teknologi. Det er kundens behov for løsning som er i fokus. 

Eksempler på noen av våre kompetanserområder:

Rammeverk: React, Next.js, Svelte 
Teknologispråk: Javascript, Typescript, CSS, HTML5, Java, Kotlin
Plattformer: Enonic XP, Sanity, Kafka
Verktøy: Git, Jira, Slack, Figma, Storybook
Cloud: AWS, Azure, Google


Fullstendig kompetansebibliotek (kommer)

Her kan du se lese mer om hvilke tjenester vi tilbyr:

Tjenester

 

Kompetanseutvikling

Din kompetanseplan, eller din Itemplan som vi liker å kalle den, er viktig. Vi ønsker at du har et aktivt forhold til egen utvikling og at den blir en del av Items totale kompetanseplan. Vi jobber tett og kontinuerlig sammen om dette og lager en felles plan. Våre ansatte utvikler gjerne sin kompetanse gjennom:

  • Kurs
  • Sertifisering
  • Konferanser
  • Kompetansedeling i Item
  • Fagdager/kvelder
  • Egenutvikling

Vi tilbyr også å dekke Masterutdanning for deg som har en Bachelorgrad men ønsker en Master.

Item dekker din master

Lønn og bonus

Vi ønsker å gi våre medarbeidere lønnen de fortjener. Den består av en god fastlønn med kvartalsvis bonus. Lønn i Item ligger godt over snittet for bransjen.

Bonusordningen er basert på at både de ansatte og selskapet skal tjene på god innsats. Hos oss får du en månedlig inntjeningsterskel som går til å dekke kostnadene av driften, f.eks. fastlønnen du mottar. Alt over denne terskelen deler vi i to. Det vil si 50% til deg og 50% til Item. Dette er hva vi kaller vinn vinn.

Fagdager, kvelder og turer

Itemdag


Hvert kvartal samles vi til en Itemdag for å oppdatere oss om hva som skjer i Item, i prosjektene våre og innen ny teknologi. Itemdagen er viktig for å bli godt kjent med hverandre og styrke samholdet, i en hverdag hvor mange ofte sitter ute i prosjekter hos ulike kunder.

itemdag.jpg
 

Itemkveld

I tillegg til lønningspils har vi jevnlig sosiale Itemkvelder hvor vi spiser middag og finner på noe helt annet enn det vi driver med til vanlig. Det kan være alt fra brettspillkveld til ribsafari. De siste årene har vi hatt fast bord på festivalen OverOslo på Grefsenkollen.

Itemtur

I tillegg reiser vi jevnlig på Itemturer til utlandet med hele firmaet. 
Vi har dratt på flere turer i både inn og utland. Den siste fellesturen vi var på var i Lisboa 2022. 

itemtur steder.png
 

Sport og fellesaktiviteter

Flere av folka i Item driver med forskjellige aktiviteter på fritiden. Det kan være alt ifra fotball, sykling, frisbeegolf til løping eller annet. Her i Item har vi flere grupper med aktiviteter man kan delta på fra tid til annen. Item har også deltatt på holmenkollenstafetten årlig. 

Gjengen som spiller frisbeegolf har dratt det litt lengre,  de har satt opp kurv inne på kontoret og reiser på utenlands treningsleir og mere til. Her kan du lese mere om dette. 
 

Diskgolf og koding

Kontorer

Vi holder til i nye og freshe kontorlokaler i Rosenkrantzgate 20. Vi har et avdelingskontor i Tromsø. Våre planer er å vokse videre som selskap, både i Oslo og i Tromsø, og disse lokalene legger til rette for det. Det er en god miks av "hjemmekoselig" atmosfære i kombinasjon med topp moderne utstyr.

I tillegg oppfordrer vi alle ansatte til å benytte lokalene dersom de skulle ha behov for det. Det kan godt være egne private arrangement, som for eksempel barnedåp, konfirmasjon eller bursdager. Her får de et bra lokale i Oslo sentrum, som ellers ville ha vært dyrt å leie.

Ansattgoder

Abonnement og utstyr

Abonnement og utstyr

Økonomi og pensjon

Økonomi og pensjon

Forsikring og helse

Forsikring og helse

Ferie og fridager

Ferie og fridager

Kontorer

Kontorer

Ansettelsesprosessen

Hvis du søker jobb hos oss er det greit å vite hvordan vi kjører prosessen slik at du kan være godt forberedt. 

  1. Førstegangsintervju: Bli kjent møte
  2. Online personlighetstest
  3. Teknisk intervju
  4. Tilbud

Her kan du lese mer om hvordan teknisk intervju foregår

Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi har lyst til å hilse på deg. 

Usikker på om du vil søke?

Det å bytte jobb er en stor beslutning. Vi hjelper deg gjerne med å svare på det du måtte lure på, som er viktig for deg. 

Vil du møte noen av folka våre? Høre litt hvordan vi jobber? Få en følelse av miljøet? Eller bare ta en kaffe? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!   

Ketil Hjerpaasen

Konsulentsjef
(+47) 926 93 372
ketil@item.no

Svein Kibsgaard

Daglig leder
(+47) 930 90 071
svein@item.no