Jobbe hos oss
Frontend

Bli en frontender hos oss

Har du allerede flere års erfaring med frontendutvikling, er selvgående og har lyst på nye utfordringer? Vi har en stor oppdragsmengde og trenger flere dyktige folk til våre spennende prosjekter.

Ledig stilling

Etablert

1999

Ansatte

32

Hovedkontor

Oslo

Stilling

Frontend utvikler

Ansettelsesform

Fast

Arbeidssted

Hjemme, hos kunde eller på kontoret

Kanskje verdens beste jobbmiljø.

I Item setter vi trivsel høyt, ja vi jobber for det hver dag. Du er i fokus og meningene dine er viktig. Når avgjørelser rundt deg skal tas er det viktig at du er rådført. Vi liker ikke spisse albuer og verdsetter et miljø med lave skuldre. Da kommer ofte de gode ideene av seg selv.

Delingskultur setter vi høyt. Derfor berømmer vi de som liker å spre et faglig budskap. Hos oss handler deling om samarbeid, vekst og å oppnå de beste resultatene sammen.

Her finner du mer informasjon om Item som arbeidsplass:

Jobbe hos oss

Techstacken vi bruker?

Vi er nyskjerrige og techstacken vår er i stadig bevegelse. Som en av oss vil du også bli en lyttepost ute i markedet. Vi snur oss lynraskt og har stadig ny spennende tech oppe til diskusjon. 

Noe av det vi benytter mest akkurat nå er:
Html5, Javascript, Typescript, React, Nextjs, Vue, Svelte, Node, Rest, JSON, XML, Progressive Web Apps, GraphQL, AWS, Azure og mye mer.

Litt bedre hver dag (eller litt bedre enn i går. Fra våre ti bud)

Vi bryr oss og vil at du lykkes. Vi trekker gjerne lasset sammen med deg. Hos oss legger vi til rette slik at du kan bli enda flinkere. Vi stiller med ressurser og støtter deg på veien dit. Den faglige retning du brenner for er der vi vil legge kruttet. Hvordan du kommer dit er individuelt. Kurs og konferanser i tillegg til andre arenaer for læring er det vi bruker. 

Når du utvikler deg og øker din kompetanse blir vi bedre. Det er en vinn vinn situasjon.

Les mer om Item og våre verdier

Kodekvalitet og yrkesstolthet

Vi i Item legger til rette for at vi skal levere fra oss god kodekvalitet. Kodekvalitet handler om mer enn bare å skrive feilfri kode, det handler om å levere en løsning som er pålitelig, vedlikeholdbar og skalerbar. Det er ikke alltid kunden vet hva som er den beste løsningen for å dekke deres behov, det er derfor vi er her for å hjelpe dem med å finne de beste teknologiske løsningene. Det er gjennom dette vi bygger langsiktige tillitsbaserte kundeforhold. Veien til tillit går gjerne gjennom godt arbeid over tid. Noen vil kalle dette integritet og yrkesstolthet. 

Har vi gjort en god jobb vil det gjenspeiles på oppdragsgiver og kunden vil skinne.

Noen av kundene vi jobber for

Slik søker du på stillingen

Om du ønsker å søke på stillingen, lurer på noe eller bare ta en kaffe med oss for å høre litt mer er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss

Svein Kibsgaard

Daglig leder
(+47) 930 90 071
svein@item.no

Ketil Hjerpaasen

Konsulentsjef
(+47) 926 93 372
ketil@item.no

Item consulting

_
hei@item.no