Om Item

Et teknologidrevet selskap med fokus på menneskelige verdier, fag og kompetansebygging

Fakta

Etablert

1999

Hovedkontor

Oslo

Samlet erfaring

582 år

Ansatte

32

Fokus på menneskelige verdier

I Item er innovasjon og kompetanse viktig, men det er andre faktorer som gir verdi til vårt arbeid. I en konkurranseutsatt bransje, er det lett å bli revet med i jakten på suksess og fortjeneste. For oss er det viktig å huske at teknologi er et verktøy som skal tjene menneskene, ikke omvendt.

Verdier som etisk ansvar, respekt for personvern, inkludering og samfunnsansvar skal være sentralt i alt vi gjør.

Vi skal alltid spørre oss selv hvordan våre løsninger påvirker menneskers liv, samfunn og miljø. Vi ønsker å utvikle løsninger som er til felleskapets beste.

 

Langsiktige kundeforhold

Vår visjon er å bygge bærekraftige partnerskap med våre kunder, og vi tror at tillit er hjørnesteinen i ethvert vellykket samarbeid. Vi forstår at tillit ikke kan oppnås over natten, men må bygges gjennom handlinger og resultater over tid.

Vår tilnærming til å bygge tillit er basert på tre grunnleggende prinsipper:

Kvalitet og dyktighet: Vi ønsker å levere tjenester og løsninger med høy kvalitet. Våre team består av dedikerte fagfolk som er eksperter innenfor sitt felt.

Åpen kommunikasjon: Tillit bygges på ærlig og åpen kommunikasjon. Vi opprettholder jevnlig dialog med våre kunder for å forstå deres behov, utfordringer og mål.

Langsiktige partnerskap: Vi ser på våre kunder som langsiktige partnere. Dette betyr at vi fokuserer på å bygge varige relasjoner, forstå deres utviklingsmål og jobbe sammen for å oppnå suksess på lang sikt.

Gjennom disse prinsippene har vi etablert oss som en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder. Vi er stolte av de gode resultatene vi har oppnådd sammen, og vi ser frem til å fortsette å bygge tillit og levere verdifull støtte i fremtidige prosjekter.

Langvarige ansatte er vår stolthet, det tar vi som et tegn på trivsel.

— Svein Kibsgaard

Kultur, rekruttering og fagmiljø

Hos Item legger vi stor vekt på å rekruttere de riktige menneskene. Vår kultur er bygget på verdier som samarbeid, faglig dyktighet og deling. Vi tror på å skape et arbeidsmiljø som er fritt for spisse albuer, der våre ansatte kan trives og utvikle seg sammen

Ved å nøye velge de som deler våre verdier, skaper vi et team av dedikerte og samarbeidsvillige fagfolk. Dette er mennesker som ikke bare er dyktige i sitt felt, men også lidenskapelige opptatt av å dele kunnskap og erfaringer med kollegaer. Resultatet er et fellesskap som stadig utvikler seg.

Når du velger Item, får du tilgang til et team av eksperter som ikke bare leverer løsninger med høy kvalitet, men som også forstår viktigheten av å samarbeide og dele innsikt. Våre ansatte forstår dine behov og arbeider sammen med deg for å oppnå suksess.

Vi tror at når våre ansatte trives og jobber godt sammen, kan dette oversettes til bedre resultater og fornøyde kunder. Det er en vinn-vinn-situasjon som gjenspeiler vår forpliktelse til å levere verdi på alle nivå.