Jobbe hos oss

Ledig stilling som fullstack og backend utvikler

Kompetansen har du, men er du bred eller dyp? Eller begge deler? Hos oss jobber det en fin gjeng med spesialister som ønsker å utvide miljøet med flere kolleger. Kolleger som enten har solid dybdekunnskap innen spennende teknologier, eller har bred erfaring innenfor mange nok områder.

Bredden gjør oss kompetente til å hjelpe kunden med å ta de riktige valgene, dybden gjør at vi kan kjøre prosjektet helt i mål - og forbi.

Om Item

Etablert

1999

Ansatte

32

Stilling

Fullstack/backend utvikler

Arbeidssted

Hjemme, hos kunde eller på kontoret

Hovedkontor

Oslo

Ansettelsesform

Fast

Har vi Nord-Europas beste jobbmiljø?

Noen påstår det.

Vi jobber hardt for trivselen hver eneste dag. Du er viktig og vi vil alltid høre hva du har å si. For at du skal trives bør du involveres når saker angår deg. Spisse albuer fungerer dårlig hos oss. Lave skuldre i et avslappet og vennlig og transparent miljø er det vi liker. Da kommer kreativiteten frem og legger grunnlaget for de gode løsningene.

Teckstacken vår

Stacken vår er veldig dynamisk. Den vil du raskt få sjansen til å påvirke. Du vet hva som rører seg der ute og er vår lyttepost. Vi er avhengig av din input når det kommer til markedets behov. Er det nødvendig skifter vi raskt fokus, til andre og spennende verktøy. Vi liker folk som kan se helheten, men som også kan gå dypt. 

Akkurat nå holder vi mest på med dette:
Java, Kotlin, C#, .Net, C/C++, JSON, XML, HTML5, CSS, React, Nextjs, Redux, Svelte, Vue, REST, GraphQL, SQL, NoSQL, Node, Progressive Web Apps, WAI-ARIA, Kafka, Kafka Streams, AI/ML, IoT

Hvem er du?

Vi ser etter deg med naturlig stolthet overfor fag, med ydmyk samvittighet overfor kunden, med fremoverlent engasjement overfor kunnskapsdeling og med hjertelig engasjement overfor kolleger - både på jobb og privat. Hel ved tror vi det kalles.

Vi bruker tid på å finne deg, men når vi finner deg, så satser vi på deg - fullt og helt. Det er nok slike innertiere av noen ansettelser som gjør at vi føler at item er noe helt spesielt. Du kommer kanskje til samme konklusjon hvis og når du hopper ombord.

Hvem er du i 2030?

Går det ikke en dag forbi uten at du lærer noe nytt? I Item ønsker vi at du skal bli litt bedre hver dag.

Du får sjansen til å lære deg noe du brenner for. Det kan f.eks. skje på kurs, i kundeprosjekter, på konferanser hvor du kan være tilhører eller foredragsholder.

Deler du selv kunnskap lærer du veldig grundig. Er fokuset på en ting av gangen lærer du best. Slik får du gode nye ferdigheter. 

Vi har fokus på å hjelpe og støtte deg. Dermed kan du konsentrere deg om kunden og prosjektet.

Best practice

I Item gjør vi vårt ytterste for å levere kvalitet. Dette er robuste, skalerbare løsninger som gjør kundene fornøyde.

Vi lager løsninger som bare virker og de ligger gjerne i skyen en plass.
Hendelsesorientert med Kafka, ja hvorfor ikke?
Mikroservices og Kubernetes? Gjerne det også. 

Vi setter vår stolthet i å leverer det som fungerer best for kunden.

Noen av kundene våre

Slik søker du på stillingen

Om du ønsker å søke på stillingen, lurer på noe eller bare ta en kaffe med oss for å høre litt mer er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss

Svein Kibsgaard

Daglig leder
(+47) 930 90 071
svein@item.no

Ketil Hjerpaasen

Konsulentsjef
(+47) 926 93 372
ketil@item.no

Tom Arild Jakobsen

Tech lead
(+47) 408 29 232
tom@item.no

Item consulting

_
hei@item.no