Treningssamling

Diskgolf og koding?

Fokusevnen, det sosiale, nerdingen, gleden, vennskapet.

De elementene som trekker mennesker til diskgolfbanen ligner veldig på de evnene og egenskapene vi ser etter når vi søker etter kolleger.

Item + diskgolf

samlet erfaring

> 50 år

antall ace

> 100

baner spilt

> 60

antall NM–titler

= 8

Backend og backhand

Item ble grunnlagt med en tanke om “å bare ansette flinke folk”. Det står fast. Med god erfaring fra diskgolfmiljøet i Norge er vi trygge på at det er et godt sted å lete etter flere flinke utviklere. Så da gjør vi det.

Kanskje du er rå på front end og forehand? Vi ønsker å finne akkurat så mange diskgolfere - at det alltid er noen som vil gå en runde etter jobb. 

Vi brenner for det vi gjør - og vi strekker oss langt for å ha lykkelige kunder. Da er det viktig med grep som gjør at vi ikke brenner ut og opp. Diskgolf er ett av disse. Av alle uviktige ting i item er diskgolf det klart viktigste.

Årets treningsleir

I år var vi på vår første treningsleir - i Sverige. I hytte, 50 meter unna nærmeste kurv, på Skutberget i Karlstad. Her hadde vi tilgang til tre gode 18-hullsbaner: Skutberget, Kil og Klarälven. Alle med 4+ i UDisc-rating.

Neste år tar vi sikte på å erobre Ale, litt nord for Gøteborg. Det nærmeste man kommer diskgolf-mekka i Norden. Blir du med?