Diskgolf og koding?
Diskgolf dugnad
Dugnad

Dugnad og karma

Yin og Yang. Netflix og chill. Trump og rednecks. Dugnad og karma. Noen ting hører bare sammen. I alle fall tror vi at den innsatsen man gir til felleskapet betaler seg tilbake gjennom flere birdier, eller lottogevinster, eller et langt liv, eller - ja du skjønner poenget. Enkelte i Item har brukt uanstendig mange timer med dugnadsinnsats for å bidra til at Osloregionens flotteste bane ligger på Klemetsrud.

Publisert

Naturopplevelsen og zen-følelsen man kan få ute i naturen når man friserer en fairway skal ikke undervurderes.

Itemansatte har bidratt med å lage diskgolfbaner både i Hamar og Oslo.

Klemetsrud Diskgolfbane

hull5foer.png

Diskgolfbaner oppstår ikke helt av seg selv. Itemansatte har vært med på å lage baner siden midten av 80-tallet. Et prosjekt der vi har lagt ned mange timer i senere tid er Klemetsrud Diskgolfbane. Flere av de ansatte har frivillig vært med på rydding av den tildels ugjennomtrengelige urskogen på østsiden av Oslo.

Hull5etter.png
Prosjektet er ikke ferdig, men banen er allerede klar for spill. En morsom og krevende bane som tar sikte på å bli Osloregionens beste skogsbane. 
Design av banen er gjort av representanter fra Klemetsrud IL (Tommy), Krokhol Disc Golf Course (Ola), din bane.no (Mats) og Item (Torleiv).

Det ligger en åpenbar egeninterresse i innsatsen. Vi vil ha en strøken skogbane til kveldsrundene våre.

Klemetsrud diskgolf - Les mer om banen
 

Instant Karma

LumberJackKarma.png
 

Item har laget et helt spesielt stempel med birdiegaranti. Hvis man bidrar på en dugnad kan man få stemplet sin favorittdisk. At det virker er det ingen tvil om. En anonym designer fikk stemplet sin disk og tok hole in one på hull 2 på Klemetsrud en halv time etter. Instant karma.

Publisert