Diskgolf og koding?
GreenHull16Klemetsrud

Kveldsrunder

We work hard and play hard. Eller - kanskje ikke kjempehardt. We play for fun. Etter arbeidstid er det suverent å spille en runde diskgolf. Vi skulle veldig gjerne vært flere diskgolfere i Item. Sånn at det blir enda lettere å få med noen på en kveldsrunde.

Publisert

Det er noe mildt magisk med kombinasjonen sommerkvelder, plastikk og venner.

Det sosiale er superviktig for å få en bedrift til å være et trivelig sted å jobbe. Om du trives med brettspill, løping, dart, sykling, playstation eller cage ball finner du noen likesinnede du kan leke med i Item. Hvis du liker diskgolf, eller har lyst til å lære å like det, er du ualminnelig heldig. Look no further, liksom.

Vår moderat objektive holdning er at det er vanskelig å finne noe mer avkoblende enn å spille en kveldsrunde etter en arbeidsdag. Debrifing rundt tekniske problemer eller rundt kunder som krever noe ekstra. Eller ikke nevne jobben med et ord. Funker det også.

 

Banene vi for tiden foretrekker

Klemetsrud Diskgolfbane

Baner_Klemetsrud.png

 

 

Klemetsrud er en relativt ny skogsbane i Oslo der en håndfull erfarne discgolfere med erfaring fra bla. Ankerskogen og Krokhol har gått sammen for å lage en bane med utfordrende og spennende hull. Banen er fortsatt under utvikling. Item har vært med fra starten. Her trives vi. Veldig.

 

Udisc: Klemetsrud Diskgolfbane

 

Holmenkollen DiskgolfPark

Baner_Holmenkollen.png

En veldig visuelt tiltalende skogsbane på toppen av Oslo. Relativt nybegynnervennlig, men man bør trives blant trær. Banen er under oppgradering våren 2024.

 

UDisc: Holmenkollen DiskgolfPark

 

Røa Frisbeegolfbane

Baner_Roea.png

 

Trivlig og nybegynnervennlig bane ikke langt unna Holmenkollen. God variasjon og ikke så travel som f.eks. banen på Ekeberg.

 

UDisc: Røa Frisbeegolfbane

 

Valstad Frisbeegolfbane

Baner_Valstad.png

 

Nærbane til en av de ansatte litt nord for Oslo. Banen er stadig under utvikling og kan kategoriseres som nybegynnervennlig. God variasjon.

 

UDisc: Valstad Frisbeegolfbane

 

Krokhol Disc Golf Course

Baner_Krokhol.png

 

Norges stolthet. En lekker og brutal godbit rett utenfor Oslo. Bygget på en nedlagt back nine ballgolfbane - og kåret til verdens beste bane 2024. Banen har to utkast på hvert hull. En blå, ganske krevende, layout. Og en gold-layout som er litt lengre og i manges øyne fantastisk brutal.


UDisc: Krokhol Disc Golf Course

Publisert