Kundereferanser
undervannsteknologi innovasjon
TechnipFMC

Web-basert logistikkløsning

Item har levert TechnipFMC en web-basert rollestyrt logistikkløsning for å koordinere transport og leveranse av utstyr.

Publisert

Om oppdraget

Tidsrom

2016-2020

Løsning

web-basert logistikkløsning

TechnipFMC jobber globalt innenfor feltet subsea olje- og gassutbygginger til de største og mest komplekse offshore og onshore infrastrukturer. Selskapet har nær 33.000 ansatte som tilbyr løsninger og innovative teknologier for å møte verdens energiutfordringer. Technip er lokalisert i 45 land. TechnipFMC Norge er Items kunde for denne løsningen..

Web-basert logistikkløsning

TechnipFMC benyttet svært avanserte Excel regnearksmodeller til logistikk, men ønsket et system som kunne brukes på web og mobilt med nettbrett. De ønsket en samhandling og deling som Excel ikke kunne gi. Den web-baserte løsningen ble utviklet i Enonic XP

TechnipFMC ønsket en web-basert rollestyrt logistikkløsning for å koordinere transport og leveranse av utstyr og henvendte seg til Item for å se om vi kunne løse oppgaven. Kunden benyttet svært avanserte Excel regnearksmodeller, men ønsket et system som kunne brukes på web og mobilt med nettbrett. De ønsket en samhandling og deling som Excel ikke kunne gi. Den web-baserte løsningen skulle gi brukerne mulighet for å logge inn i systemet og se eller redigere innhold avhengig av sin rolle.

Løsningen ble utviklet i Enonic XP. Det er en moderne webplattform hvor man kan utvikle websider, intranettløsninger og webapplikasjoner. 

Technip transport løsning for desktop
 Logistikkløsningen til TechnipFMC koordinerer transport og leveranse av utstyr. Arbeidet er prosjektorientert og i systemet brukes begrepet Transportplan om et prosjekt.

Item Consulting har forstått våre behov og har levert et brukervennlig produkt som svarer til våre forventninger. Systemet ble levert til avtalt pris og innen avtalt tidsramme.

— Helene Marie Mo Supply Chain, TechnipFMC Norge

Ønsker du å vite mer om prosjektet?

Ta kontakt med oss

Erik Borse

Kundeansvarlig / Rådgiver
(+47) 951 78 616
erik.borse@item.no