Kundereferanser
to barn som spiser is
Diplomis

Nytt nettsted for Diplomis

Item har utviklet nye nettsider for Diplomis på felles plattform med moderselskapet Tine

Publisert

Om oppdraget

Tidsrom

2020-2021

Prosjekt

Nettside

Plattform

Enonic XP

Nettside

diplom-is.no

Diplom-Is AS er et heleid datterselskap av TINE SA og er en av de ledende iskremprodusentene i Norge.

Utfordringen og behovet

Diplom-Is sitt netsted var begynt å bli utdatert, både plattform, design og redaktørverktøy. De ønsket å revitalisere nettstedet og også integrere seg mot moderselskapet Tine sitt front-end rammeverk og benytte samme publiseringsplattform.

Løsningen

Utvikling av nye hjemmesider for Diplom-Is (Tine). Moderselskapet Tine benytter Enonic XP til sine nettsteder og det var et ønske om å også kjøre Diplom-Is på samme plattform. Prosjektet bestod av oppsett av ny site i Enonic XP, implementering av design og integrasjon av front-end rammeverket til Tine. Vi var veldig fornøyde med gode grensesnitt og god modellering av data for å gjøre jobben til redaktører så intuitiv som mulig. Det var høyt fokus på brukervennlighet, ytelse og robusthet for å gi sluttbrukerene en opplevelse av kvalitet. God universell utforming var også en rød tråd som gikk gjennom alt arbeidet, både frontend og backend.

Item har levert en løsning som yter veldig bra og et prosjekt som gikk smertefritt. Høy kvalitet på det som har blitt gjort.

— Stina Korsbøen - Leder Digitale Flater i Tine

Verdi for kunden

Kunden har fått et nettsted med nytt design og fokus og gitt redaktørene et inuitivt og effektivt publiseringsvektøy. De har også fått et nettsted som er bygd med stort fokus på kodeoptimalisering og Universell Utforming. I følge kunde er det nye nettstedet det domenet som har best ytelse av de 500 nettstedene de administrerer. Det ble også vurdert som et av prosjektene som har gått mest smertefritt.

Ønsker du å vite mer om prosjektet?

Ta kontakt med oss

Erik Borse

Kundeansvarlig / Rådgiver
(+47) 951 78 616
erik.borse@item.no