Bloggen
Item + niva logo
Nyhet

Item utvikler nytt hovednettsted for NIVA

Item og Hyper utvikler nytt hovednettsted og visuell identitet for Norsk institutt for vannforskning (NIVA)

Publisert

Norsk institutt for vannforskning (NIVA) har som mål at kunnskapen vår tas i bruk og kommer samfunnet til gode. Nettsiden vår er viktig for å nå det målet. På nye niva.no vil alle enkelt kunne finne ut hva NIVA jobber med og hvordan vi bidrar til det grønne skiftet. Der vil de finne prosjektene, ekspertene og tjenestene de leter etter, sier Mari Solerød, kommunikasjonsleder i NIVA.

Vi ser også frem til å få et mer moderne og profesjonelt uttrykk som matcher den kvaliteten som kjennetegner NIVAs forskning og rådgivning, sier hun.

Item og Hyper har allerede samarbeidet en stund med utvikling av ulike digitale nettsteder, og har inngått et strategisk partnerskap. Hyper står for leveranser som design og redaksjonelt innhold, mens Item realiserer de digitale løsningene ved å levere prosjektledelse, tech-lead, arkitektur, UX og utvikling.

NIVA har dessuten et langt forhold til Item.

Item har vært leverandør av tjenester og løsninger til NIVA gjennom mange år. Vi er stolte over å bidra til å bygge en solid, moderne og fleksibel digital ryggrad som NIVA kan vokse inn i fremtiden med

— Erik Borse - Kundeansvarlig i Item

Oppdraget

Så langt har vi gjennomført første fase av prosjektet med innsiktsarbeid, kartlegging av hovedutfordringer, målgruppens behov og brukeroppgaver, UX design og informasjonsarkitektur.

Hyper har i tillegg fått i oppgave å modernisere og videreutvikle NIVAs visuelle identitet som er klar for en oppgradering. Utviklingen av nettstedet er i gang og vil etter planen lanseres april 2023.

NIVAs brede kompetanse, forskningsekspertise og miljøovervåking har stor betydning for viktige beslutninger i norsk næringsliv og offentlig forvaltning. Vi er stolte av å kunne bidra med å løfte frem deres tjenester og samfunnsoppdrag med glede og ærefrykt

— Marte Listhaug - strategisk rådgiver i Hyper
Publisert