Bloggen
item + aws logo
Nyhet

Item er AWS Select partner

Item har fått AWS Select Partner og  AWS Public Sector Partner status. Dette har vi oppnådd ved å dokumentere høy kompetanse, erfaring, gode referanser og fornøyde kunder.

Publisert

For å få disse partnerstatusene må man ha et definert antall sertifiserte konsulenter, dokumentert erfaring, referanser og positive kundetilbakemeldinger og nå et omsetningsmål på nye kunder til AWS. 

Vi er klare til å hjelpe våre kunder med blant annet:

  • Analyse
  • Rådgivning
  • Migrering
  • Arkitektur
  • Cloud-native utvikling
  • Machine Learning m.m.

Vi har sertifiserte og erfarne konsulenter som kan hjelpe med AWS skytjenestene. Det er et fantastisk utvalg av tjenester og løsninger som kan brukes for å hjelpe enhver organisasjon til å nå sine mål. Hva passer deres behov? Hva vil det innebære å flytte eller ta i bruk skytjenestene? Trenger dere hjelp til å komme i gang? Hva vil det innebære å gjøre dagens applikasjoner "cloud native"?  Våre konsulenter kan hjelpe dere med rådgivning og gjennomføring. 

Vi håndterer også AWS abonnementene til våre kunder. Her kan kundene få tilgang til en portal med løpende innsikt over forbruk og en månedlig faktura, bilag og rapport i stedet for å bruke kredittkort for betaling. Kundene våre beholder fremdeles sitt direkte kundeforhold med AWS men får oss i tillegg som lokal kompetansepartner.

Spørsmål om AWS?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg

Svein Kibsgaard

Daglig leder
(+47) 930 90 071
svein@item.no
Publisert