Bloggen
Hasle løren G16 - Glade Norway-cup vinnere
Nyhet

Hasle-Løren med Item på ryggen

Item er stolt sponsor av fotballaget til Hasle-Løren G16.

Publisert

Støtt ditt lokale idrettslag!

Item yter en beskjeden, men betydningsfull innsats for en viktig sak. Vi oppfordrer andre selskaper og frivillige til å følge vårt eksempel!

Viktigheten av inkluderende arenaer og fritidstilbud for unge er betydelig nedprioritert av våre politikere. Meningsfyllte fritidsaktiviteter bør være en samfunnsoppgave. Men uten frivilligheten og private støttespillere blir essensielle elementer i det norske samfunnet og arbeidslivet skadelidende. 

Inkludering, samhold, respekt og empati er noen av de viktigste verdiene som barn oppnår gjennom idrettsdeltakelse. Disse verdiene skaper en lag- og fellesskapsånd som er avgjørende i mange sammenhenger i livet.

Hasle-Løren, med Item på laget

Hasle-Løren fortjener virkelig all støtte de kan få fra frivilligheten når politikerne ikke leverer. De utgjør et imponerende eksempel på et lag som daglig håndterer utfordringer knyttet til manglende anlegg og utfordrende økonomi - for laget og en del av medlemmene. På tross av alle hindringer de står overfor, befinner de seg blant de aller beste lagene i Norge innenfor sitt trinn. Hasle-Løren viser at man kommer langt med vilje og glede og et dedikerte frivillig støtteapparat.

Denne sterke lagfølelsen og ønsket om suksess er noe som vi i Item virkelig kjenner oss igjen i. Mye av grunnen til vår suksess ligger i de menneskelige verdiene som utgjør fundamentet vårt.

Derfor er vi svært stolte av å være en del av laget sammen med Hasle-Løren G16.

Hasle Lørens G16 imponerende record list:

Idrett+arbeidsliv

Vi i Item har stor tro på at det finnes mange verdifulle synergier mellom idrett og arbeidsliv. Gode og sunne fritidsaktiviteter er vesentlig for å utvikle gode verdier og helse gjennom oppveksten. Men fritidsaktivitetene er også en betydelig faktor når det gjelder trivsel og prestasjoner på jobb. 

Item bryr seg om hva de ansatte gjør på fritiden. Vi oppfordrer til aktivitet og subsidierer og støtter gode initiativ. I Item har vi flere ansatte som engasjerer seg i ulike idretter og aktiviteter, noe selskapet aktivt støtter og bruker som en ressurs i rekrutteringsarbeid. Ivrige foreldre som bidrar i sine barns klubber. Og like ivrige ansatte som bidrar til sin klubb eller forening med 100vis av dugnadstimer for å rydde skøytebaner, steke vafler eller bygge frisbeegolfbaner

Dette kan du lese mere om her:


Hvordan er det å jobbe i Item

Publisert