Til hovedinnhold
Firma: Technip
Logo Technip

Web-basert logistikkløsning

Logo Technip

Technip benyttet svært avanserte Excel regnearksmodeller til logistikk, men ønsket et system som kunne brukes på web og mobilt med nettbrett. De ønsket en samhandling og deling som Excel ikke kunne gi. Den web-baserte løsningen ble utviklet på Enonic XP

Technip jobber globalt innenfor feltet subsea olje- og gassutbygginger til de største og mest komplekse offshore og onshore infrastrukturer. Selskapet har nær 33.000 ansatte som tilbyr løsninger og innovative teknologier for å møte verdens energiutfordringer. Technip er lokalisert i 45 land. Technip Norge er Items kunde i denne sammenhengen.

Technip ønsket en web-basert rollestyrt logistikkløsning for å koordinere transport og leveranse av utstyr og henvendte seg til Item for å se om vi kunne løse oppgaven. Kunden benyttet svært avanserte Excel regnearksmodeller, men ønsket et system som kunne brukes på web og mobilt med nettbrett. De ønsket en samhandling og deling som Excel ikke kunne gi. Den web-baserte løsningen skulle gi brukerne mulighet for å logge inn i systemet og se eller redigere innhold avhengig av sin rolle.

Løsningen ble utviklet i Enonic XP, en moderne webplattform hvor man kan utvikle websider, intranettløsninger og webapplikasjoner. 

Logistikkløsningen til Technip koordinerer transport og leveranse av utstyr. Arbeidet er prosjektorientert og i systemet brukes begrepet Transportplan om et prosjekt.

"Item Consulting har forstått våre behov og har levert et brukervennlig produkt som svarer til våre forventninger. Systemet ble levert til avtalt pris og innen avtalt tidsramme."
Helene Marie Mo, Supply Chain Technip Norge

Ta kontakt for mer informasjon eller om du ønsker en demo av Enonic XP

Her er et annet eksempel på en Enonic XP applikasjon vi har levert i det siste 

Technip-logistic.png

Kontakt oss

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no 
eller kontakt en av oss https://item.no/ansatte