Til hovedinnhold
Firma: Filharmonien
Logo Filharmonien

Rekruttering av musikere fra hele verden

Logo Filharmonien

Oslo-Filharmonien hadde et behov for en rekrutteringsløsning hvor musikere fra hele verden kan søke på ledige stillinger. Item fikk i oppdrag å lage løsningen som både ivaretar søknadsprosessen, den videre behandlingen gjennom en screening, et eller flere prøvespill og til slutt valg av musiker. Basert på Enonic XP leverte vi en web-applikasjon i AWS.

Enonic som plattform er godt optimalisert for denne typen applikasjoner der man kombinerer behovet for tradisjonelle web-sider, skjemaer og støtte for arbeidsflyt. Oslo-Filharmonien har fått en applikasjon som både håndterer åpne nettsider og samtidig gir et sikkert miljø for å behandle søknadene. Applikasjonen benytter et responsivt design. Det betyr at den automatisk tilpasser seg den skjermen som brukeren benytter, uten at brukeren behøver å benytte zoom eller scroll. Applikasjonen er derfor tilgjengelig både på desktop og mobile enheter.

Ved å velge å kjøre løsningen i AWS sin Stockholm region har Oslo-Filharmonien fått en applikasjon som kjøres i en solid og fleksibel infrastruktur på en lokasjon som gir gode svarstider. Filharmonien kan fokusere på å finne de best kvalifiserte musikerne for å opprettholde sitt eget skyhøye nivå.

Ta kontakt for mer informasjon eller om du ønsker en demo av Enonic XP eller vil vite mer om å kjøre applikasjoner i AWS.

Les også om Filharmonien sin bruk av samhandlingsløsning her

Her er et annet eksempel på en Enonic XP applikasjon vi har levert i det siste

OFO-provespill.png

 

Kontakt oss

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no 
eller kontakt en av oss https://item.no/ansatte