Til hovedinnhold

Vi søker dyktige frontendutviklere

Publisert: 1. juni 2021

Har du lyst på nye utfordringer, et knallbra miljø og virkelig gode kunder?


Dette er jobben for deg hvis:

 • Du er en estetiker og en menneskekjenner. Det gir gode og funksjonelle opplevelser for brukerne. De finner frem dit de skal (på samme måte som konsulenten som en gang skal inn og justere din kode).
   
 • Du er relativt strukturert. I item jobber det noen ekstremt strukturerte mennesker som har kontroll på det meste. Det er noen i andre enden av skalaen også, men prosjektene våre har godt av at det er overvekt av mennesker med oversikt.
   
 • Det gir deg noe å gjøre mennesker fornøyd. Her tenker vi selvfølgelig på kunde/oppdragsgiver, men også de andre i item.
   
 • Endel av disse begrepene bør bety noe for deg: HTML5, JavaScript, SASS/SCSS, TypeScript, React, Vue, Node.js, REST, JSON, XML, Progressive web apps, AWS, Azure
   

Item Consulting er et konsulentselskap og en løsningsleverandør som til enhver tid skal være ledende på de teknologier vi har lyst til å jobbe med.
Vi har hovedkontor i Rosenkrantz gate i Oslo.

Item Consulting startet i 1999. Vi skal vokse litt til, men bare med de riktige menneskene. Det finnes så mange konsulentselskaper i verden at det er litt vanskelig å skille seg ut. Vår tanke har alltid vært at vi bare ansetter de dyktigste. De med nok stolthet i ryggmargen til at man ikke gir seg før løsningen er strålende. Det blir god stemning av slikt. Hos oss og hos kundene.

Her kan du lese litt mer om hva det innebærer å jobbe sammen med oss

Item Consulting er en Enonic Premium Solution Partner


Er dette av interesse? Ta kontakt med oss på firmapost@item.no