Til hovedinnhold
Person som hopper

Jobbe med oss?

Publisert: 16. mars 2021

Vil du ta spranget og jobbe sammen med oss? For å få vite mer, ta kontakt med Svein Kibsgaard på 93090071 eller på e-post svein@item.no.

Vi søker både fullstackutviklere og frontendutviklere

Item Consulting søker frontend utvikler
Item Consulting søker full stack utvikler

 

 

 

 

 


 

Siden du leser dette vurderer du kanskje å bytte jobb?

Å bytte jobb er en viktig avgjørelse for deg, både for den faglige utviklingen og privat. Bruk den tiden du trenger for å ta et godt valg. Alle ønsker et lykkelig ekteskap mellom arbeidsgiver og medarbeidere og det krever at begge har det bra i arbeidshverdagen.

Item er et forholdsvis lite selskap på 32 ansatte i dag, men vi har et høyt kvalifisert fagmiljø som alltid jobber for å være i front. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert med det siste innenfor de teknologiene vi ønsker å jobbe med og bruker denne kunnskapen til å løse våre kunders utfordringer. Vi har vært heleid av de ansatte siden starten i 1999 og har tenkt til å la det forbli sånn. Hvis du tror at Item kan være et bra sted å jobbe for deg så kan du lese mer om noe av det vi tilbyr våre ansatte i denne artikkelen.
Din faglige utvikling er viktig – sammen lager vi din kompetanseplan!

Din kompetanseplan, eller din Itemplan som vi liker å kalle den, er viktig. Vi ønsker at du har et aktivt forhold til egen kompetanseutvikling og at den er en del av Items totale kompetanseplan. Vår filosofi er at vi har tett og kontinuerlig dialog rundt dette og når vi har bestemt oss så setter vi i gang.
Vi tilbyr også å dekke Masterutdanning for deg hvis du har en Bachelorgrad men ønsker en Master. Det kan du lese mer om her: Mastergrad uten ekstra studiegjeld

Items strategiske utvikling – du er viktig i den prosessen

Vi er svært lydhøre for, og avhengige av, innspill fra våre konsulenter for å utvikle Item videre. Ofte er det konsulentene som kommer med tips om hvilke teknologier, plattformer eller leverandører som vil bringe Item videre.

Item er en gjeng med dyktige mennesker og nå ønsker vi oss enda flere flinke folk som kan være med på å utvikle arbeidsplassen vår videre.

Itemdag, Itemkveld og Itemtur

Hvert kvartal samles vi for å oppdatere oss om hva som skjer i Item, i prosjektene våre og innen ny teknologi. Itemdagen er viktig for å bli bedre kjent med hverandre og styrke samholdet, i en hverdag hvor mange ofte sitter ute i prosjekter hos ulike kunder.

Vi samles enten i Oslo Sentrum eller på Leangkollen når det nærmer seg jul (de har en fantastisk god julelunsj).

I tillegg til Itemdagen har vi jevnlig sosiale kvelder hvor vi spiser middag og finner på noe helt annet enn det vi driver med til vanlig. De siste årene i juni har vi også vært en kveld på festivalen OverOslo på Grefsenkollen. Vi reiser jevnlig på tur til utlandet med hele firmaet. I 2019 reiste vi til Bryssel for å feire vårt 20 års jubileum og det er plan for ny tur høsten 2022.

Lønn og bonusmodell

Vår lønnsmodell har to deler. En konkurransedyktig fastlønn og en god bonusordning. Bonusordningen fungerer slik at vi deler 50/50 av alt som ligger over vår inntjeningsterskel. Dette har vist seg å bli en god modell for både den enkelte og for Item. Modellen avregnes per kvartal. Summen for våre konsulenter kan bli ganske hyggelig når inntjeningen er god. Lønn for strevet skal være en selvfølge. I 2020 ble over 50% av overskuddet utbetalt i bonus til de ansatte.

 

Bra utstyr i en hektisk hverdag

Når du starter hos oss får du PC eller Mac, telefon og standardutstyr som du trenger i en travel hverdag. Bra arbeidsverktøy er viktig for en bra og effektiv arbeidshverdag. Vi dekker også bredbånd hjemme. Og så får du selvsagt en ekstra velkomstgave

Items starter kit
Items starter kit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fri mellom jul og nyttår

Vi ønsker at alle skal kunne nyte høytiden med familie og venner uten å måtte prioritere sine feriedager til dette. Så i tillegg til de vanlige 5 ukene ferie så har du også fri mellom jul og nyttår.

Sentral beliggenhet – Rosenkrantz gate 20

Vi holder til så sentralt som du kan få det, med perfekt beliggenhet i Oslo Sentrum. Det er korte avstander til alle former for offentlig kommunikasjon og umiddelbar nærhet til alt annet Oslo har å tilby.

Forsikringsordninger, helse og trening

Vi har rause forsikringsordninger, som gir gratis behandling hos kiropraktor, fysioterapeut eller tilsvarende behandlere. Dette gir også direkte tilgang til privat helsevesen hvis det skulle være behov for det. Vi har veldig god livsforsikring i tillegg til den høyeste uførepensjonen innenfor dagens lovverk. De ansattes ve og vel er viktig.

Det å være proaktiv og sørge for god helse i utgangspunktet er vel så viktig som å bli lappet i sammen i ettertid. Derfor  sponser vi blant annet vaksine mot influensa og dekker kostnader for trening opp til 300,- pr. måned.

Gunstig pensjonssparing

Pensjonssparing er viktig! I Item får du 4% pensjonssparing allerede fra 0G (standard er 2% fra 1G). Det er mulig du føler at pensjonisttilværelsen er langt unna, men vi er sikre på at du være glad når du en dag får nyte godt av denne ordningen.

Mat og drikke i kjøleskapet 24/7

Er du på kontoret i Rosenkrantz gate 20 kan du når som helst ta deg mat eller drikke fra kjøleskapet. Frokost på kontoret er helt innafor (og kvelds...).

Kontakt oss

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no 
eller kontakt en av oss https://item.no/ansatte