Til hovedinnhold

IT-konsulenter

Publisert: 1. juli 2021

Har du solid erfaring fra frontend utvikling, backend utvikling, IoT, big data, maskinlæring, eller apputvikling? Da kan det være vi i Item Consulting har en jobb til deg.

 

Å jobbe i et IT-konsulentselskap kan åpne opp for mange nye muligheter, samt gi deg den jobberfaringen du behøver for å få en utfyllende og variert CV. Jobber du for Item Consulting, blir du en del av et sosialt team med bred kompetanse, som har lang erfaring og et bredt nettverk i bransjen. Vår portefølje består av en rekke kjente og varierte kunder, noe som gir deg unik kompetanse og et godt utgangspunkt for faglig vekst.

Vi søker IT-konsulenter med solid erfaring fra IT- bransjen som ønsker å jobbe som IT-konsulent, og som ønsker nye utfordringer. Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å lære mer om oss, eller ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.

 

Bli IT-konsulent i Item Consulting

IT-konsulent er et relativt vidt begrep som omfatter en rekke grupper innenfor IT-bransjen. Dette kan være alt fra design og utvikling av informasjonsteknologier, til vedlikehold og utvikling av plattformer. Som IT-konsulent hos Item Consulting får du både direkte kontakt med kunden gjennom rådgivning, men også salgserfaring. Jobben passer derfor godt for deg som er sosial, og som ønsker en variert hverdag hvor du får brukt dine løsningsorienterte egenskaper.

Det er kombinasjonen av kompetanse, kunnskap og erfaring, på ett eller flere områder innenfor bransjen, som kjennetegner våre IT-konsulenter. Som en del av vårt team må du være forberedt på å møte nye utfordringer, og slik stadig utvikle din faglige kompetanse. Ingen kunder er like, og du som konsulent kan ikke alltid forberede deg på hva som venter deg når du starter på et nytt prosjekt. Det er dette som gjør konsulenthverdagen såpass spennende og givende, og som kan gi unik erfaring og bredere faglig kompetanse.

 

Et spennende konsulentselskap i vekst

Å jobbe i vårt konsulentselskap passer svært godt for deg med god erfaring fra IT-bransjen. Vi søker IT-konsulenter som ser etter en innholdsrik jobbhverdag. Vi garanterer en variert hverdag, og tilbyr blant annet fordeler som kontinuerlig tilførsel av kunnskap og kompetanse, et bredere nettverk, stadig nye utfordringer og spennende karrieremuligheter.

Når IT-konsulentene starter hos oss, får de en rekke fordeler gjennom vår “Item Starter Kit”.  Denne inneholder blant annet en valgfri mobiltelefon og datamaskin, samt en ekstra gave og et sett med nøkler. Vi dekker også bredbånd hjemme. Dette er fordi vi vet at det å ha tilgang til gode arbeidsverktøy og andre goder er nøkkelen til en effektiv arbeidshverdag.

Hos Item Consulting er vi opptatt av fagutviklingen til våre IT-konsulenter. Derfor setter vi sammen en gjensidig kompetanseplan fra starten av. Denne planen liker vi å kalle for en “Item-plan”. Vi ønsker nemlig at konsulentene skal ha et aktivt forhold til sin egen kompetanseutvikling, og at denne skal være en del av Items totale kompetanseplan. Det er viktig for oss å ha en kontinuerlig dialog rundt denne kompetanseplanen med alle konsulenter som starter hos oss.

 

Lønn, bonus og andre gode ordninger

Hos Item Consulting deler vi lønnsmodellen vår inn i to deler: En konkurransedyktig fastlønn og en bonusmodell som avregnes per kvartal. Bonusordningen deles 50/50 av alt som ligger over vår inntjeningsterskel, og kan fort bli en hyggelig sum for konsulenten. Dette har vist seg å være en god lønnsmodell - både for konsulenten, men også for oss. Vi mener at godt arbeid selvfølgelig skal belønnes.

I tillegg har alle våre IT-konsulenter gode forsikringsordninger, som blant annet gir tilgang til gratis behandling hos fysioterapeut eller kiropraktor, samt en god livsforsikring og uførepensjon. Alle ansatte får også hvert år sponset influensavaksine. Videre har vi en gunstig pensjonssparing som gir alle ansatte 4% pensjonssparing på all inntekt, grunnlønn, overtid og bonus.

 

Er du vår neste konsulent?

Vi søker stadig nye, erfarne medarbeidere og IT-konsulenter, og akkurat nå ser vi særlig etter en fullstack- eller frontendutvikler. Er dette deg? Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, nye utfordringer og spennende kundecaser. Hos oss får du muligheten til å oppdatere CV-en din jevnlig med nye prosjekter, og slik tilføre ny kompetanse. Ikke minst vil du bli en del av en morsom og sosial gjeng. Vi ser etter IT-konsulenter som er strukturerte, løsningsorienterte, og som synes det er givende å gjøre andre mennesker fornøyde.

Du bør kjenne til begrep som:

 • HTML5
 • JavaScript
 • SASS/SCSS
 • Bootstrap
 • Angular
 • Vue
 • React
 • Node.js.
 • Java
 • Kotlin
 • integrere distribuerte systemer i form av datastrømmer
 • XML
 • REST
 • JSON
 • Progressive Web Apps
 • AWS eller Azure
 • Docker
 • Kubernetes

Som frontendutvikler bør du ha et godt øye til det estetiske, og som fullstackutvikler bør du kunne litt om alt og samtidig elske å løse problemer.

Vi trenger begge!

Høres dette ut som noe for deg? Send oss en e-post på firmapost@item.no, fortell oss litt om deg selv og legg ved en søknad og CV.

 

Item Consulting 20 år i 2019

Item Consulting er et konsulentselskap og en løsningsleverandør. Vi har et mål om å være ledende på de teknologier vi jobber med. Vi holder til i Karl Johans gate i Oslo, og kontoret vårt rommer i dag 24 ansatte. Vi ønsker nå å utvide kontoret med de rette menneskene. Derfor ser vi etter deg som har lyst på nye utfordringer, og som samtidig ønsker å være sosial og ha det morsomt på jobb.

Item Consulting ble opprettet i 1999, og har siden den gang opplevd stor suksess med en gjeng dyktige konsulenter og et høyt kvalifisert fagmiljø. Blant dagens kundeportefølje finner du spennende kunder som Tine, Diplom- Is, SSB, Storebrand, Gjensidige, Höegh Autoliners, Mattilsynet, Norsk Kommunikasjonsmyndighet, Innovasjon Norge, Ruter og mange flere.

Vi fylte 20 år i 2019 og dette ble feiret med en tur til Brüssel i september.

Våre IT-konsulenter utfører tjenester som:

 • Nettsteder og sosiale intranett
 • Applikasjonsutvikling og forvaltning
 • Systemintegrasjon
 • Rådgivning og adopsjon av løsninger
 • Teknisk rådgivning
 • Datastrømming og sanntidsintegrasjon
 • Utvikling av mobile-applikasjoner

Er du en av våre neste IT-konsulenter? Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg!