Til hovedinnhold

ItemSky Connections

Vi drifter din Connections løsning i vår egen profesjonelle skytjeneste.

ItemSky Connections (ISC) er en sky-hosting tjeneste som passer for deg som har en strategi om å ha minst mulig fokus på teknikk og mest mulig fokus på kjernevirksomheten. Med ISC vil du eie løsningen og ha full kontroll på dine data, men uten å forholde deg til den tekniske kompleksiteten.

Dataene er lagret i Norge

Alle data du lagrer i ISC er fysisk lagret i Norge og beskyttes også gjennom norsk lov. Løsningen driftes i et moderne datasenter med både fysisk sikring og redundans på nettverk og strøm. Item har Norges mest erfarne IBM Connections konsulenter som sikrer høy kvalitet på løsningen.

Hvorfor passer ItemSky Connections til din organisasjon?

  • Fleksibelt – Du behøver ikke lenger bygge for fremtiden. Løsningen kan oppskalere og nedskalere etter behov og er tilpasset de kravene din organisasjon stiller til enhver tid.
  • Sikkerhet – Dataene er lagret trygt på et norsk datasenter med backup og redundans i alle ledd.
  • Kapasitet –  Trenger løsningen din mer kapasitet og lagringsplass? Ha fokus på selve løsningen og forretningsdriften. Det tekniske tar vi oss av.
  • Kostnader – Med ISC reduseres dine vedlikeholdskostnader. Du behøver ikke lenger tenke på serverlisenser og oppdateringer.  Serverdrift er komplekst og har mange skjulte kostnader. Dette tar vi oss av og er inkludert i månedsleien.
  • Fokus – Du kan ha fullt fokus på det som skaper verdier for organisasjonen og ikke på teknisk kompleksitet i verktøyene.
  • Eierskap – Du eier dine egne lisenser og kan bruke dem videre hvis fremtiden innebærer å flytte løsningen ut av ISC.

Pris

Ta kontakt med oss for et tilbud på drift av din Connections løsning i skyen.

Inkludert i løsningen er drift, overvåkning, serverlisenser operativsystem og backup.
* Patching og oppgradering etter kundens ønske tilkommer og faktureres etter ordinære timepriser. 6 mnd bindingstid, 3 mnd oppsigelsestid. IBM Connections programvarelisenser eies av kunden selv og er ikke inkludert, men kan kjøpes gjennom Item Consulting AS.

Kontakt oss

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no .

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev:

Meld meg på / Meld meg av