Til hovedinnhold

Sosiale samhandlingsløsninger - "lytt til erfarne fjellfolk"

Publisert: 10. oktober 2017 av Svein Kibsgaard

Samhandlingsløsninger kan være så mangt og tilbyderne er mange. Lytt til "erfarne fjellfolk" før du går til anskaffelse.

Utviklingen av ulike samhandlingsløsninger går i et rasende tempo og mange plattformer tilbys.De fleste kundene vi har dialog med snakker om samhandlingsløsninger, sosiale intranett, sosiale kanaler, informasjonsflyt, deling og social collaboration. Det er et svært aktuelt tema.

Det snakkes om Workplace by Facebook, Microsoft Teams, Slack, IBM Connections osv, men hva er det egentlig disse ulike "plattformene" eller løsningene tilbyr og ikke minst hva er det de ikke tilbyr?

Hva er det din bedrift egentlig har behov for og hvilke utfordringer kan disse produktene hjelpe til med å løse? Samhandlingsløsning for en bedrift kan være noe helt annet enn for en annen. Ikke velg det samme som "naboen" uten å gjøre en behovsanalyse først. Så må du gjerne velge det naboen har valgt :-)

Kontakt oss hvis du vil ha hjelp eller innspill i forbindelse med den analysen som bør gjøres i forkant, før du går til anskaffelse.