Til hovedinnhold

ProjExec – Prosjektledelse og samhandling i IBM Connections

Publisert: 12. september 2017

ProjExec er et webbasert verktøy for prosjektsamarbeid og bidrar til effektivt samarbeid om prosjekter av enhver størrelse.

Prosjektledelse har alltid handlet om mennesker. Ved å kombinere sosiale nettverk med prosjektledelsesverktøy gir man personer større muligheter til å delta i ledelsen og gjennomføringen av prosjektet på en bedre og mer effektiv og oversiktlig måte. 

ProjExec er et integrert prosjektstyringsverktøy for samhandlingsplattformen IBM Connections.  ProjExec leverer intuitiv, mobilvennlig prosjektstyring og bidrar til effektivt samarbeid om prosjekter av enhver størrelse. ProjExec integreres med Profiler, Fellesskap, Aktiviteter, Filer og Møter for å få maksimalt ut av sosiale prosjekter. 

Med ProjExec  kan team sømløst samarbeide og jobbe i fellesskap på planene.  Fra startsiden kan deltakerne diskutere status, oppdatere status på sine oppgaver og dele dokumenter for lesing og samhandling. En prosjektdeltaker kan gjennom fellesskapet besvare aktiviteter, oppdatere status på sine oppgaver og jobbe på filer som er lagt opp i ProjExec.  
Prosjektlederen kan ressursallokere på tvers av prosjekter ved oppretting av nye prosjekter. 

ProjExec Live synkroniseres begge veier med Microsoft Project (alle versjoner) og andre kompatible prosjektstyringsverktøy.

Noen av funksjonene i ProjExec:

  • Inviter andre brukere (inkludert eksterne gjester) som medlemmer.
  • Motta automatiske statusoppdateringer for prosjekter.
  • Kommuniser og del i sanntid ved hjelp av Project Wall, en Facebook-aktig aktivitetsstrøm som dekker flere prosjekter. 
  • Vis tildelte oppgaver og oppdateringsstatus ved hjelp av ett enkelt klikk fra web, e-post eller mobil. 
  • Fremdriftsoppdateringer vises og konsolideres automatisk og gir dermed en visuell status for prosjekter og prosjektporteføljer i sanntid.   

Se video for demo på sosial prosjektstyring

Ta kontakt med Erik Borse hos oss for å høre mer.