Til hovedinnhold

IBM Connections er definert som ledende i 5 store analyserapporter

Publisert: 12. september 2017 av Erik Borse

5 store analyserapporter fra Gartner, Forrester, IDC, Aragon Research og Ovum viser at de også er det når det gjelder funksjonalitet, fremtidig strategi og evnen til å levere.

IBM Connections har vært markedsledende i segmentet sosial samhandling for bedrifter i flere år.

Forrester, Gartner, Ovum, Aragon Research og IDC har alle IBM Connections i ledergruppen eller som leder i sine rapporter.  At denne type teknologi kan gi stor verdi for bedrifter som tar det i bruk synligjorde McKinsey i sin analyse «Unlocking value and productivity through social technologies» allerede for et par år siden.

Her er noen grafiske utdrag fra rapportene:

Forrester sin «Wave» viser IBM Connections sin posisjon i forhold til konkurrentene. 

ibm-connections-forrester2.jpg

Tallene er brutt ned i tabellen under. Som det kommer frem er IBM Connections et godt stykke foran blant annet Microsoft O365 og Yammer med det som tilbys i dag.

ibm-connections-forrester3.jpg

Hele Forresters rapport her : The Forrester Wave – Enterprise Social Plattforms 2014

IDC har rangert IBM Connections som markedsledende i 5 år på rad.

Deres MarketScape  illustrerer hvorfor:

ibm-connections-forrester4.jpg

Ovum har også IBM Connections som «leader» og viser med sin grafikk hvordan den har maksimum utelling på områder som sluttbruker opplevelse, dokumenthåndtering, muligheter for utvikling og modenhet.

 

ibm-connections-forrester5.jpg

Full rapport Ovum Decision Matrix: Selecting an Enterprise Social Networking Product

Stadig flere bedrifter og organisasjoner i Norge tar i bruk IBM Connections for samhandling, informasjonsflyt  og- kontroll. Eller som Gartner skriver : «IBM Connections is increasingly positioned as an environment in which to "get work done." ( Gartner: Magic Quadrant for Social Software in the Workplace ).

 Ønsker du å vite mer om IBM Connections og hvordan det kan hjelpe din bedrift,kontakt meg for en demonstrasjon og en prat.