Til hovedinnhold

IBM Connections er definert som ledende i 5 store analyserapporter

Publisert: 14. september 2015 av Erik Borse

IBM Connections har vært markedsledende i segmentet sosial samhandling for bedrifter i flere år. 5 store analyserapporter fra Gartner, Forrester, IDC, Aragon Research og Ovum viser at de også er det når det gjelder funksjonalitet, fremtidig strategi og evnen til å levere.

Forrester, Gartner, Ovum, Aragon Research og IDC har alle IBM Connections i ledergruppen eller som leder i sine rapporter.  At denne type teknologi kan gi stor verdi for bedrifter som tar det i bruk synligjorde McKinsey i sin analyse «Unlocking value and productivity through social technologies» allerede for et par år siden.

Her er noen grafiske utdrag fra rapportene:

Forrester sin «Wave» viser IBM Connections sin posisjon i forhold til konkurrentene. 

ibm-connections-forrester2.jpg

Tallene er brutt ned i tabellen under. Som det kommer frem er IBM Connections et godt stykke foran blant annet Microsoft O365 og Yammer med det som tilbys i dag.

ibm-connections-forrester3.jpg

Hele Forresters rapport her : The Forrester Wave – Enterprise Social Plattforms 2014

IDC har rangert IBM Connections som markedsledende i 5 år på rad.

Deres MarketScape  illustrerer hvorfor:

ibm-connections-forrester4.jpg

Ovum har også IBM Connections som «leader» og viser med sin grafikk hvordan den har maksimum utelling på områder som sluttbruker opplevelse, dokumenthåndtering, muligheter for utvikling og modenhet.

 

ibm-connections-forrester5.jpg

Full rapport Ovum Decision Matrix: Selecting an Enterprise Social Networking Product

Stadig flere bedrifter og organisasjoner i Norge tar i bruk IBM Connections for samhandling, informasjonsflyt  og- kontroll. Eller som Gartner skriver : «IBM Connections is increasingly positioned as an environment in which to "get work done." ( Gartner: Magic Quadrant for Social Software in the Workplace ).

 Ønsker du å vite mer om IBM Connections og hvordan det kan hjelpe din bedrift,kontakt meg for en demonstrasjon og en prat.

Kontakt oss

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no .

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev:

Meld meg på / Meld meg av