Til hovedinnhold

Frokostseminar sikkerhet

Publisert: 8. november 2018

Lurer du på hvordan din bedrift enkelt kan beskytte mobiler, ipads, pc'er, Mac'er, servere, databaser og nettverk? Det norske IBM Security teamet inviterer deg til gratis frokostseminar 14 desember!

Har dere Office365 eller andre skytjenester men er usikre på hvordan dataene beskyttes? Har dere kontroll på de sensitive dataene? IBM inviterer til et frokostseminar med en gjennomgang av mest aktuelle områdene innen IT-Sikkerhet.

Vi ønsker å ta deg med på en reise gjennom de aktuelle problemstillingene som du møter innen sikkerhet i dag. Selvfølgelig viser vi også hvordan vi mener du kan løse de også

Sted: IBM Client Center i Lakkegata 53 i Oslo.

Når: 14 desember kl 09:00 - 12:00

Påmelding: erik.borse@item.no, eventuelt rett til IBM på norbakk@no.ibm.com

Temaer:

1) Kontroll på mobile enheter (MDM)
IBM er en av verdens største leverandører av sikkerhet og har selv ca 400.000 medarbeidere. De benytter IBM sin (i følge Gartner) ledende MDM og UEM skyløsning, Maas360 for å holde oversikt over hva som finnes av mobile enheter, sikre disse og sørge for at de kan slettes ved tap/tyveri.

Under er kort presentasjonsvideo (engelsk).


IBM kombinerer også MaaS360 med sin kognitive AI "hjerne" - Watson.


2) Pålogging mellom lokale applikasjoner og i skyen (SSO, Cloud Identity Connect)
Du får krav fra de ansatte om at de skal ha enkel tilgang til applikasjoner, selv om de ligger lokalt eller i en eller annen skytjeneste. Hva med å tilby dem en SSO-løsning slik at du sikrer tilgangen på en enkel måte?


3) Kontroll på data (GDPR)
Det å ha kontroll på hva du har av sensitive data i dine databaser kan være en utfordring.
Hør hvordan IBM Gardium Analyzer kan installeres og settes i drift i løpet av ca en dag. Løsningen både skanner innhold og rapporterer nøkkelinformasjon i et Dashboard.


4) Oversikt og kontroll på hva som skjer i ditt IT-Miljø (SIEM)
Nærmest alt som skjer i ditt IT-miljø generer logger og det er blant annet ved å gå i gjennom disse loggene, sammenligne, sammenstille og analysere at man kan finne ut hva som skjer i sitt eget IT-miljø. Qradar eller Qradar on Cloud - Qroc kan gjøre denne jobben for deg og det med en kapasitet og en nøyaktighet som overgår alt annet.


5) Hold ditt IT-miljø oppdatert (PATCH)
Flere kjente «vellykkede» virus angrep ville vi aldri ha hørt om, dersom IT-miljøene rundt om i verden til en hver tid hadde installert de siste oppdateringer. NSM sier i en av sine rapporter at det er 4 meget enkle ting som ville sørge for at 80-90 av alle dataangrep ikke hadde lykkes. (Oppgrader program og maskinvare, Installere sikkerhetsoppdateringer så fort som mulig, Ikke tildel administrator-rettigheter til sluttbrukere og Blokker kjøring av ikke-autorisert programvare).
IBM sitt produkt BIGFIX sørger for å holde IT miljøet ditt oppdatert med de siste oppdateringer og hvor det håndterer et bredt spekter av 3part OS og applikasjoner.