Til hovedinnhold

Frokostmøte om smarte møterom i skyen

Publisert: 12. september 2017 av Svein Kibsgaard

Frokostmøte 29.9 - Hvordan organisere smarte møter i skyen

Moderne webkonferanseverktøy gir en fantastisk mulighet til å møte kolleger og kunder ansikt til ansikt fra ditt eget kontor. Men møteromsløsninger i egen IT-infrastruktur er ofte komplekse og dyre, og verdien ligger i selve møtene og ikke i kompleksiteten til den tekniske løsningen. Derfor tilbyr nå ThinkRite og Item Consulting smarte møterom i skyen til kunder i Norge!

Løsningen kalles MeetingRite og er IBM Sametime porteføljen levert i privat sky. Du kan velge funksjonalitet som chat, webmøter, tale og video. I tillegg kan du ha faste møterom hvor dokumenter, chat og historikk blir liggende og kan gjenbrukes. Løsningen kan brukes på PC, nettbrett og mobil.

Med MeetingRite kan opptil 200 personer delta på webmøter og ha samtaler i elektroniske møterom. Her deler du skjermaktivitet, presentasjoner, dokumenter eller annet du vil vise - alt i sanntid.

Vil du vite mer og se MeetingRite live, kom på vårt frokostmøte 29. september kl 08.30

Agenda
Tid Aktivitet
08.30 – 09.00 Velkommen og frokost
09.00 – 09.10 Introduksjon (Svein Kibsgaard, daglig leder Item Consulting)
09.10 – 10.00 Live demo og cases. Hvordan komme i gang? Vi ser nærmere på e-møter, videochat og mobil chat  (Robert Farstad, Senior Konsulent Item Consulting / Bo Holtemann, IBM)
10.00 – 10.15 Avslutning (Svein Kibsgaard, daglig leder Item Consulting)

MeetingRite løsningen som blir presentert på seminaret leveres av ThinkRite. MeetingRite hostes på IBMs datasentre i Europa. ThinkRite leverer i dag Sametime-løsninger til en rekke virksomheter i verden inklusive IBMs interne Sametime-løsning. Item Consulting er forhandler av MeetingRite-løsningen i Norge.
 
Tidspunkt: 29.9.2015 kl 08:30
Sted: Karl Johansgate 19 (Veibeskrivelse)
Pris: Gratis
 
Påmelding :  svein@item.no

Velkommen!