Til hovedinnhold

Tom Arild Jakobsen

Tech lead

Tom Arild er en erfaren og dyktig full stack systemutvikler og arkitekt, med fokus på "best practices", sikkerhet, ytelse og robust kode. Hvis du trenger noen å sparre med om løsninger eller arkitektur er Tom Arild rett mann for deg.

Tom Arild jobber med utvikling av nettsider og webapplikasjoner, og brenner spesielt for temaet Universell Utforming. Han har holdt foredrag og workshopper om Universell Utforming for både utviklere og innholdsskapere. Nettsideytelse og "progressive enhancement" er også frontend-temaer som Tom Arild er dyktig på.

Tom Arild har utviklersertifisering på Enonic XP, og bidrar til Enonic-miljøet med kode i open source prosjekter og bloggposter rundt temaene TypeScript og funksjonell programmering i Enonic.

Tom Arild jobber også med backendkode, og gjerne på (men ikke begrenset til) språk som kjører på JVM-platformen (Java, Kotlin, Scala). Han er veldig dyktig på utvikling av integrasjoner og datasikkerhet, og har god forståelse av mikrotjenestearkitekturer.

Han har jobbet i Item Consulting siden 2012, og har vært en viktig brikke i flere sentrale kundeprosjekter, hvor han har fylt roller som tech lead og systemarkitekt.

Tom Arild er en dyktig innovativ, problemløser og kommuniserer ofte direkte med kunden

Epost: tom@item.no

Telefon: (+47) 408 29 232

Kontakt oss

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no 
eller kontakt en av oss https://item.no/ansatte